Cave Valley All Age School in March Town, Hanover

De kinderen zijn onze toekomst, wij zijn hun rolmodel, laat ons hen omringen met liefde en het pad zetten voor een betere morgen waar zij kunnen openbloeien tot mooie mensen met hun eigen wensen.

De kinderen in Jamaica liggen ons nauw aan het hart, zij hebben net zoals alle kinderen recht op kwaliteitsvol onderwijs, goede gezondheidszorg en alle mogelijke middelen om hun talenten volop te kunnen ontwikkelen.

Wij dragen graag ons steentje bij om de kinderen te voorzien in die middelen die momenteel in de school nauwelijks beschikbaar zijn.

Wij kiezen graag voor duurzame projecten zoals het aanleveren van bibliotheekboeken zodat elk kind zich even kan inleven in een andere wereld en het belang leert ontdekken van het lezen, lezen is een beetje dromen met je ogen open.

De kinderen waren heel dankbaar voor de boeken en hadden elk direct hun favoriete titel, de glimlach op hun gezicht is onbetaalbaar en dat is waar we het voor doen, kleine dingen doen met een groot hart, is ons motto.  Het boek dat direct in het oog sprong, was 'One Love' gebaseerd op het nummer van Bob Marley, de kinderen namen het boek en begonnen spontaan 'One Love' te zingen. Deze momenten kan je niet beschrijven in woorden..

De keuze van de boeken is weloverwogen, zo kiezen we steeds boeken met een mooie boodschap.